Sponsorbrev

FC Bøgeskov

 

FC Bøgeskov er en forholdsvis ny fodboldklub, med hjemmebane på Bøgeskov Idrætsanlæg i Viby.

Lige nu består klubben af et U5 dreng/pigehold, et U13 pigehold samt et senior 7-mands herrehold. Derudover er der mulighed for opstart af et motionshold for seniorer, som ikke skal spille turneringskampe, men hygge sig med bold og motion. Motionsholdet er primært henvendt til forældre og andre voksne i lokalområdet, men er selvfølgelig åbent for alle seniorspillere.

På sigt er det klubbens vision at oprette en større seniorafdeling, med også 11-mandshold, og selvfølgelig et hold på hver årgang i juniorafdelingen.

Strukturen i klubben er pt en bestyrelse øverst, hernæst forældre og spillere. Forældre er med her fordi en stor del af spillerne er under 18. Når klubben udbygges, vil der opstartes udvalg for de forskellige afdelinger (fx juniorudvalg, kvindeudvalg osv.)

Klubben er kun interesseret i breddesport og ønsker umiddelbart ikke nogen elite-afdeling.

Som et helt ekstraordinært tiltag har FC Bøgeskov et samarbejde med frivilligforeningen Glæden, hvor vi har et hold af udviklingshæmmede der dyrker sporten på lige fod med andre hold. Holdet spiller efter konceptet – Unified.
Unified består af udviklingshæmmede og partnere som træner, spiller fodbold og bare har det sjovt på trods af forskellige handicaps.
Der findes kun få af disse hold i hele Danmark, og vi er stolte af at være det første (og hidtil eneste) hold i hele Århus Kommune.
I 2017 blev klubben nomineret til Årets Handicappris 2017 for holdet Unified.
Denne pris vandt klubben og den er vi meget stolte af.

Som sponsor af FC Bøgeskov får man sit logo på vores officielle papirer (som f.eks. indkaldelser til generalforsamlinger), logo, link til egen hjemmeside og kort tekst om firmaet på FC Bøgeskov’s hjemmeside, samt logo på diverse materialer, alt efter hvad der er sponsoreret. Sponsorerer man f.eks. drikkedunke eller spillertøj, kommer logoet herpå.

Er der interesse kan formanden kontaktes på formand@fcbogeskov.dk

CVR: 37308781